Ako imate potrebe za foto studiom a do sad nikako niste mogli da sprovedete ideju u delo ili je iznajmljivanje studija bilo za vas preskupo, evo savršenog rešenja koje imamo Vas:

Foto studio za iznajmljivanje  po satu cena  SAMO 10e/h.

,,Zašto samo toliko ? Zašto je toliko povoljno?”
U šali odgovaram da ako Vam je malo ne odbijam da platite više.

Šalu na stranu, pravi odgovor je da pre jedno 15 godina kada sam ušao u svet fotografije , dao sam  reč sebi da ću ako ikad ojačam napravim fotostudio, dostupan svima koji vole fotografiju koji će biti toliko jeftin da će svima biti dostupan i pristupačan.

Sećam se da smo u početku nas 4-5 sakupljali pare ,  kako bi stvorili 50 maraka u to doba ( kasnije se to pretvorilo u 50e)  kako bi  mogli samo  sat vremana da fotkamo u nekom studiju, čisto da pipnemo te čuvene blic glave i vidimo kako to čudo radi.
Sećam se stalnog  balansiranja  oko kupovine opreme, troškova koje život stvara te prave zarade i mogućnosta živiljenja samo od fotografije. Konstatna borba koju svi dobro znamo. Zavidim onima koji ne razumeju o čemu govorim.
Sada, godinama kasnije, malo stariji i eto malo  ,,jači”  vreme je da ispunim reč koju sam dao, makar bila ona data samom sebi.

I tako,evo sada je nastao FSB, ideja stara 15 ak godina.

Kako sam fotograf i kako koristim FSB za sopstvene potrebe nastaviću da ga dopunjem konstatno novom opremom, rekvizitima, risiverima, trigerima, zilbericam, upijacima svetla,  tako da sve što zateknete u studiju je za Vaše/naše /moje korišćenje.

I naravno da je cena samo 10 e po satu.

Kako bi ova jedinstvena , usudio bih se reći utopistička ideja , i cena koja je kreirana po jednom idelu i davno sanjanom snu ostala uvek ista, na nama je svima da koji radimo i koristimo FSB prema njemu se ophodimo pažljivo i nežno, i da zajedničkim snagama i trudom se potrudimo da ne oštetimo opremu i sve što se nalazi u njemu kako ne bih bili primorani da na žalost  izvršimo korekciju cene  i podignemo je na gore zbog nastalih troškova.

U svoje ime i u ime celog tima FSB želim Vam  dobro svetlo.

Milan Gordić

Share this: